Yoga Workshops / Yoga Retreats

Eksklusive yoga workshops og yoga retreats

YogaZensation med Chloé, afholder løbende eksklusive yoga workshops og yogaretreats for kun 4 personer ad gangen med overnatning og mad på smukke Enø i Karrebæksminde.

Vores yoga retreat hus ligger tæt på Karrebæksminde fjord og 500 meter fra stranden.
Du kommer ned i gear i den smukke natur, hvor du finder inspiration gennem naturens elementer. Har du brug for at koble af og fylde dig selv op med egenomsorg og velvære, så har du fundet det rigtige sted. Det er ideelt til yoga, meditation og yogaferie.

Få opmærksomhed i din yogapraksis på yoga workshops og yoga retreats.

På hold med kun 4 deltagere på vores yoga workshops og yoga retreats, vil du få masser af opmærksomhed, nærhed og plads til egenomsorg under yogaundervisning. Sammen med Chloé får du mulighed for at komme i dybden i din yogapraksis på vores yogaretreats og yoga workshops.

Professionel yogaundervisning.

Chloé yder en professionel yogaundervisning og har mange års erfaring i yogaundervisning, yoga workshops, yoga retreats og yogalæreruddannelse gennem Yogazensation. Chloé er en opmærksom og empatisk yogalærer, der støtter dig i din yogapraksis, så du udvikler dig både kropsligt men også følelsesmæssigt, så du kommer hjem i dig selv.

Det er ideelle omstændigheder til dig, der gerne vil have ekstra opmærksomhed i din yogapraksis, som er tilpasset dine behov.

I sommerhalvåret har du mulighed for at  kombinerer dit yogaophold med SUP.
Vi har et super lækkert udendørs yoga dæk og en hyggelig og varm yogasal.

Skræddersy dit eget yoga retreat

Du kan også vælge skræddersy dit eget yoga retreat, med din familie eller venner og veninder. Sammen med Chloé sammensætter I det perfekte yoga retreat eller workshop tilpasset jeres ønsker og behov.

Du kan få skræddersyet dit eget program.
Skriv til mail@yogazensation.dk

Herunder ser du vores kommende yogaretreats og yoga workshop. Listen bliver løbende opdateret med nye yoga events.