Yoga og Zen inspiration

Yoga er ikke et mål men en livsstil, der ikke kun er forebeholdt din yogamåtte.

Her finder du inspiration til at bringe visdom fra yogamåtten med ind i dit liv. Din  yogaundervisning og yogapraksis handler ikke kun om, at du udvikler dig gennem din fysiske krop. Du vil opdage at yoga dækker over alle aspekter i dit liv. Det er fysisk, mental og spirituel velvære inde i dig.
Jeg deler ud af min mangeårige erfaring som yogalærer og yogaunderviser hos Yogazensation. Yoga er et værktøj til at møde dig selv.

Yoga inspiration

Jeg skriver om yoga emner som yoga asanas (yogastillinger), yogalivsstil, intentioner til din yogapraksis og madopskrifter, så du får yoga inspiration, du kan bruge i din hverdag. Jeg deler også blog indlæg, der går lidt dybere bagom din yogaundervisning. Du vil kunne finde yoga inspiration hvad end om det er til din yogapraksis, din yogalæreruddannelse eller hvis du selv er yogalærer og søger inspiration.
Følg også kortere indlæg på min instagram profil @yoga_og_zen_inspiration

/
Kunne du tænke dig at inspirere andre til at finde deres potentiale og passion? Før du kan hjælpe andre, så er det naturligvis vigtigt, at du bringer din egen historie op i lyset. Hvad er din historie som du fortæller dig selv og andre? Den historie som du fortæller, den bliver din virkelighed. Du vil blive ved med at gentage de samme mønstre, indtil du får øje på det. Din historie er din adgangsdør til at forstå dig selv bedre. Din historie, er det du tror på og det styrer dine følelser. Dine føleler skaber dine tanker. Dine tanker danner grundlaget for dine valg. ...Gør dig klar til at bryde med at mentale konflikter fra fortiden, der styrer dine valg og dit syn på dig selv.
/
Månen og kvinden i spejlet. Uanset hvornår du mærker en indvendig spænding, så vil den spænding blive ved med at bygge op, indtil du skaber et skift ved at finde forløsning. Efter en forløsning, kan du finde en ny retning. På denne tid af månens cyklus vil du måske mærke en krise/konflikt. Du mærker at noget i dit liv har brug for forandring og det går dybt. De er som om at tanker og følelser bliver tilstoppet og har brug for at blive renset.
/
Det engelske/amerikanske ord for efterår er fall. Lad dig selv falde, forstået som du overgiver dig og slipper kontrol over det, som naturligt afvikles fra dit liv lige nu. Afvikling rummer en vis tomhed, der kan få os til at føle os udsatte og livet kan føles lidt råt, men det er også fyldt med mulighed - en tid, hvor vi kan dykke ned i en stille essens af at være og nyde enkelheden.